Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her
Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen

Dues Sportsreiser har i snart 40 år arrangert reiser og treningsleir for idrettslag, organisasjoner, bedrifter og skoleklasser. Vi samarbeider kun med offisielle og seriøse leverandører. Det betyr at du alltid reiser trygt med oss!

Noe du lurer på?
Phone icon
RING OSS PÅ
37 25 29 29

Dues Sportsreiser har i snart 40 år arrangert reiser og treningsleir for idrettslag, organisasjoner, bedrifter og skoleklasser. Vi samarbeider kun med offisielle og seriøse leverandører. Det betyr at du alltid reiser trygt med oss!


Noe du lurer på?
Phone icon
RING OSS PÅ
37 25 29 29

Privacy Policy

Du skal være trygg når du gir oss dine personopplysninger!

PERSONVERNPOLICY FOR DUES SPORTSREISER AS

Ditt personvern er viktig for Dues Sportsreiser AS – du skal være trygg når du gir oss dine personopplysninger. I disse retningslinjene finner du informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine og hvilke rettigheter du har. Personopplysninger omfatter informasjonen som kan brukes til å identifisere deg, for eksempel navn og kontaktinformasjon. 

Kort forklart behandler vi opplysningene dine for følgende formål:

For å kunne behandle bestillingen din og levere produktene du har bestilt. 

For å kunne gi deg tilbud og inspirasjon, både i form av nyhetsbrev, målrettet markedsføring i sosiale medier, andre nettbaserte medier og i enkelte tilfeller analogt.

For å kommunisere med deg og besvare spørsmålene dine. 

I forbindelse med produktvurderinger og anmeldelser. 

For å deg dynamiske annonser basert på dine foretrekkende produkter. 

For å opprette og vedlikeholde en kundekonto (inkludert funksjoner som favoritter).

For å overholde gjeldende lovverk (forbruker- og regnskapslov).

Personvernloven gir deg flere rettigheter. Du har for eksempel rett til å takke nei til markedsføring. Du kan også lese om hvordan du kan påvirke behandlingen av personopplysningene dine – hvilke rettigheter du har. 

BEHANDLINGSANSVARLIG FOR PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Dues Sportsreiser AS (org.nr. 987 657 405) er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

De som leverer betalingsløsninger til oss behandler også personopplysninger som samles inn via nettstedet vårt når du gjennom fører et kjøp, og de er behandlingsansvarlig for sin egen behandling.

FRA HVEM ELLER HVOR SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGENE DINE?

Vi behandler personopplysninger som du har valgt å utlevere til oss. 

HVEM KAN FÅ TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE DINE?

Personopplysningene dine blir primært behandlet hos Dues Sportsreiser. Vi vil aldri selge personopplysningene dine. I enkelte tilfeller deler vi personopplysningene dine for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg på en god og effektiv måte:

Vi deler personopplysningene dine med flyselskap, fergeselskap, hoteller, cuparrangører etc. der hvor dette er påkrevd for å gjennomføre en reise

For å kunne publisere anmeldelsene dine på nettstedet vårt deler vi personopplysningene med de som leverer den tekniske løsningen for dette.

For å kunne vise deg relevante produkter, og for å gjøre nettstedet vårt så relevant som mulig, deler vi personopplysningene dine med de som leverer slike markedsføringstjenester til oss. For eksempel Facebook og Google.

Vi deler personopplysningene dine med IT-leverandører som behandler personopplysningene på vegne av oss som databehandlere for å hjelpe oss med IT-tjenester. 

HVORDAN OG HVORFOR BEHANDLER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?

Målet vårt er å være så åpne som mulig rundt hvordan og hvorfor vi behandler personopplysningene dine. Nedenfor kan du finne mer informasjon om hvorfor vi behandler personopplysningene dine.

Facebook/Instagram og Google Ads/Shopping brukes som markedsføringskanaler – her tilpasser vi markedsføringen basert på dine opplysninger slik som navn, adresse, e-post, telefonnummer og ordredetaljer

Google Analytics er analyseprogrammet vi bruker for å se på blant annet brukeradferd. Vi søker å optimalisere din brukeropplevelse og samler derfor informasjon om ordredata, brukeradferd og sporer hvor trafikken på nettsiden kommer fra.

Mailchimp er plassen vi administrerer og sender våre nyhetsbrev – her deler vi opplysninger om e-postadresse og navn

Hotjar gir oss innsikt i hvordan du beveger deg på våre nettsider – her deles ordredata og brukeradferd.

På sidene (dues.no)  finner du mer informasjon om vår bruk av cookies (informasjonskapsler).
Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c. Om du ønsker å trekke tilbake samtykke til bruk av personopplysninger, kan du sende mail til info@dues.no