Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her
Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen

Dues Sportsreiser har i snart 40 år arrangert reiser og treningsleir for idrettslag, organisasjoner, bedrifter og skoleklasser. Vi samarbeider kun med offisielle og seriøse leverandører. Det betyr at du alltid reiser trygt med oss!

Noe du lurer på?
Phone icon
RING OSS PÅ
37 25 29 29

Dues Sportsreiser har i snart 40 år arrangert reiser og treningsleir for idrettslag, organisasjoner, bedrifter og skoleklasser. Vi samarbeider kun med offisielle og seriøse leverandører. Det betyr at du alltid reiser trygt med oss!


Noe du lurer på?
Phone icon
RING OSS PÅ
37 25 29 29

Generation handball

Flott håndballfestival i Viborg

Generation Handball er et årlig internasjonalt stevne med innen- og utendørshåndball for unge mellom U10-U19.

Generation Handball er en festival som inneholder håndballturneringer, sosialt samvær, samt møte med nye kulturer.Som en del av Viborg Kommunes eventstrategi støttes 

Generation Handball økonomisk av kommunen de neste tre år.

Generation Handball skal vokse, og målet i 2018 er 3 000 deltagere. Vårt mål på sikt er 10 000 deltagere.

Innen påmeldingsfristen har mange deltagende lag fra Generation Handball 2017 allerede meldt seg på til Generation Handball 2018. Det er vi svært glade for, og Generation Handball håper å se svært mange håndballspillere fra hele verden til en stor håndballfestival. Meld dere på til Generation Handball i dag – vi gleder oss til å by alle velkommen til noen gøye, sportslige og festlige håndballdager.

Generation handball 2019 arrangeres: 29. juli - 03. august

Påmeldingsfrist: 01. mai

Informasjon

Generation Handball er en håndballfestival for unge mellom U10 – U19. Spill selv, ta med familien og møt noen av verdens største håndballstjerner.
Generation Handball er et internasjonalt håndballstevne for håndballspillere fra hele verden. Barn og unge samt deres familie vil fremover ha mulighet for å delta i den internasjonale håndballfestivalen i Viborg – en av Danmarks vakreste byer.

I perioden 30. juli – 4. august avholdes Generation Handball for fjerde gang. Den første håndballfestivalen var en stor suksess med mange positive tilbakemeldinger, og vi gleder oss derfor til å by enda flere håndballelskere velkommen til Viborg sommeren 2018.
Eventområdet blir bygget ut, slik at man kan delta på enda flere aktiviteter gjennom uken.

Turnerings- og festivalplassen
Generation Handball er et innen- og utendørsstevne på et helt unikt lukket området. På selve turnerings- og festivalplassen kan du bl.a. finne 10 utendørsbaner, 5 innendørsbaner, 2 beach håndballbaner, spisesteder,underholdning, butikker, eventområde med forskjellige aktiviteter, diskotek, VIP-leder lounge, sportscafè, teltby,innendørs overnattingsmuligheter og mye mer. Turnerings- og festivalplassen ligger dessuten like ved siden av sentrums mange butikker, så der er rik mulighet for også å gå på oppdagelsesferd i Generation Handballs hjemby. Kort fortalt: Generation Handball er en håndballby midt i Viborg med alt innenfor rekkevidde.

Møt stjernene
Generation Handball er mer enn kun en håndballturnering. Generation Handball 2018 vil by på en treningsturnering med landslag og ligaklubber. Det gir deg mulighet til å møte noen av de største håndballstjernene.

For hele familien
Med flere forskjellige overnattingsmuligheter er det også en mulighet til å ta med hele familien til Viborg og dele de store opplevelsene.

Eventplassen
Generation Handballs unike eventplass er bygget opp i samarbeide med Tress og vrimlet av liv hver eneste dag under Generation Handball 2016. Det ble klatret på utendørs fitness-stativer, spilt bordfotball, kjempet i hinderløyper og mye annet. Suksessen blir gjentatt i 2017, hvor eventsonen også blir bygget ut med nye aktiviteter.
Samtidig byr plassen på et hyggelig miljø, der det er mulighet for å nyte en kopp kaffe eller andre forfriskninger mellom de mange spennende kampene.

Eventplassen er plassert midt på Generation Handball-området og er det som forbinder de mange overnattingsstedene, hallene og spisestedene. Samtidig ligger plassen sentralt i Viborg med gåavstand til de mange muligheter Viborgs sentrum inneholder.

Hvem kan delta

Klasser både for jenter og gutter:

U-11 2008/2009 – match duration: 2 x 15 minutes
U-13 2006/2007 – match duration: 2 x 15 minutes
U-15 2004/2005 – match duration: 2 x 20 minutes
U-17 2002/2003 – match duration: 2 x 20 minutes
U-20 1999/2000/2001 – match duration: 2 x 20 minutes

Innkvartering

Generation Handball kan tilby en rekke forskjellige overnattingsmuligheter.  Lagene kan velge mellom skoler, haller, på kollegier eller Generation Handballs hyggelige teltby.

Velger man å bo i den store teltbyen, vil man bli innkvartert i telt som er utstyrt med gulv og møbler, og som er så store at et helt lag kan bo i ett telt – en meget behagelig oghyggelig overnattingsform. Det er også overnatting i lokaler på stadionområdet og værelser i den store kollegieby hvor Via University College bl.a. finnes – det ligger sentralt plassert på festivalplassen. Dessuten benytter vi også skoler i nærheten av håndballbyen i kort gå-avstand fra festivalplassen.

Unikt for Generation Handball er at alt foregår på et lukket område plassert nær sentrum, hvor man kan gå til alle aktiviteter. Felles for alle overnattingsstedene er derfor at de er plassert i festivalområdet, og alle vil derfor hele uken befinne seg i hjertet av håndballfestivalen.

Priser

Lag-gebyr

U-13, U-15, U-17 og U-20 holdgebyr a 2.500 DKK - 
U-11 holdgebyr a 12 DKK

Dette får du

-
- Alle hold får 15 måltider fra d. 30. juli (første måltid er aftensmad) til d. 4. august (sidste måltid er frokost)
- Mindst seks kampe i løbet af ugen. U-10, U-12 og U-14 spiller udendørs, mens U-16 og U-19 spiller indendørs
- Ekstra beachhåndboldturnering (gratis deltagelse)
- Aktiviteter og events for eksempel diskoteker, Friendship Parade, teamaktiviteter, gratis adgang til swimmingpools, gratis bowling, spilleområde, casino- og pokeraften (18+ år), Friendship night for trænere og ledere - og meget mere
- Præmier til første- og andenpladsen i A- og B-slutspillet
- Gratis entré til showkampe med international seniorhold
- Rabat på tur til Djurs Sommerland
- Fede tilbud med appens deals

Generation Handballs overnatningspakker (betalingsfrist d. 1. juni 2019) 

Generation Handball Hotel: Overnatning i enkelt- eller dobbeltværelse på Best Western Golf Hotel Viborg eller Best Western Palads Hotel Viborg. 
Dobbeltværelse: 3.250 DKK pr. person- Enkeltværelse: 4.950 DKK pr. person

- Ekstra nat inkl. tre måltider og overnatning a 600 DKK (dobbelt) eller 950 DKK (enkelt)

Generation Handball VIP all inclusive: Overnatning i VIP-værelser til 2-3 personer med senge eller køjesenge inkl. dyne/sovepose, pude og sengetøy.
2.050 DKK pr. person
- Ekstra nat inkl. tre måltider og overnatning: 350 DKK

Generation Handball Large all inclusive: Overnatning i en 4-personers-pavillon med senge, bad og toilet lige ved festivalpladsen inkl. dyne, pude og sengelinned. 
1.850 DKK pr. person

- Ekstra nat inkl. tre måltider og overnatning: 350 DKK

Generation Handball Medium all inclusive: Overnatning i skoleklasseværelse eller sportshal inkl. madras/luftmadras på gulvet, dyne/sovepose, pude og sengetøj.
1.550 DKK pr. person
- Ekstra nat inkl. tre måltider og overnatning: 200 DKK

Meld din interesse for Generation Handball