Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her
Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen
Informasjon vedr. covid-19 / coronavirus
Det viktigste for oss er sikkerheten til våre reisende. Både vi i Dues Sportsreiser og våre arrangører følger anbefalingene fra helsemyndighetene. Vi følger utviklingen tett, og alle påmeldte deltakere vil få informasjon på e-post dersom situasjonen skulle endre seg og avlysning av arrangement forekommer. Ved avlysning av arrangement eller reiseråd fra UD får de reisende refundert det beløp som er innbetalt til oss.
Skjul denne meldingen

Dues Sportsreiser har i over 40 år arrangert reiser og treningsleir for idrettslag, organisasjoner, bedrifter og skoleklasser. Vi samarbeider kun med offisielle og seriøse leverandører. Det betyr at du alltid reiser trygt med oss!

Noe du lurer på?
Phone icon
RING OSS PÅ
37 25 29 29

Dues Sportsreiser har i over 40 år arrangert reiser og treningsleir for idrettslag, organisasjoner, bedrifter og skoleklasser. Vi samarbeider kun med offisielle og seriøse leverandører. Det betyr at du alltid reiser trygt med oss!


Noe du lurer på?
Phone icon
RING OSS PÅ
37 25 29 29

Idrætscenter Jammerbugt

Idrætscenter Jammerbugt: et meget populært alternativ for alle idretter

Idrætcenter Jammerbugt (tidligere Han Herred Fritidcenter) er et av våre faste steder for treningsleirer.
Her er alt lagt til rette for et utbytterikt opphold, god samhandling og gode, felles opplevelser. Senteret har alle fasiliteter og høy standard, og er derfor et svært populært sted for treningsleirer for alle typer idretter.

Idrætcenter Jammerbugt kan tilby 11 gressbaner, kunstgressbane, 2 håndballbaner, internasjonale golfbaner, tennisbaner, volley- og beach volleyballbaner, stor svømmehall (25m), treningssenter og gymnastikkhall, forskjellige aktivitetsrom, møtelokaler og et omfattende nett av sykkel- og løpestier i området. Her kan man utfolde- og utfordre seg, og få variasjon i treningen både på og utenfor banen. Det er mulig å bestille ekstra servicepakke med organisering av vennskapskamper og dommere.

Senteret ligger sentralt til i byen Fjerritslev, litt over en times kjøretur fra Hirtshals. Tar du beina fatt er du i hovedgaten i løpet av et par minutter, og stranden ligger kun 6 km unna.

Innkvartering

Idrætcenter Jammerbugt er et 5-stjerners hostel med sengeplass til 150 personer, og er derfor ypperlig for større grupper/idrettslag som ønsker å dra samlet. Rommene består av 2-4 sengs rom, alle med eget bad og TV. Det finnes også noen få lederrom (2- og 3-sengs). Det er mulighet for innkvartering på sovesaler med felles dusj/wc for spesielt store grupper. Gratis wifi.

Måltider serveres i spisesal. Alle måltider er inkludert, med god og sunn mat. 
Tilgang på kjøkkenfasiliteter på kveldstid.

Priser

Vår treningsleirpakke består av følgende:

Fergereise uten lugar/fast sitteplass
Innkvartering 2 netter i 4-mannsrom
Helpensjon (3 måltider pr dag)
2 x treninger daglig, (1 trening + kamp* en av dagene)

*vi er behjelpelige med å skaffe motstander og dommer.

Priser fra 1955,-pr person