Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her
Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen
Informasjon vedr. covid-19 / coronavirus
Det viktigste for oss er sikkerheten til våre reisende. Både vi i Dues Sportsreiser og våre arrangører følger anbefalingene fra helsemyndighetene. Vi følger utviklingen tett, og alle påmeldte deltakere vil få informasjon på e-post dersom situasjonen skulle endre seg og avlysning av arrangement forekommer. Ved avlysning av arrangement eller reiseråd fra UD får de reisende refundert det beløp som er innbetalt til oss.
Skjul denne meldingen

Dues Sportsreiser har i over 40 år arrangert reiser og treningsleir for idrettslag, organisasjoner, bedrifter og skoleklasser. Vi samarbeider kun med offisielle og seriøse leverandører. Det betyr at du alltid reiser trygt med oss!

Noe du lurer på?
Phone icon
RING OSS PÅ
37 25 29 29

Dues Sportsreiser har i over 40 år arrangert reiser og treningsleir for idrettslag, organisasjoner, bedrifter og skoleklasser. Vi samarbeider kun med offisielle og seriøse leverandører. Det betyr at du alltid reiser trygt med oss!


Noe du lurer på?
Phone icon
RING OSS PÅ
37 25 29 29

Dana Cup Sportscenter

Dana Cup Sportscenter: det ideelle stedet for ditt treningsopphold

Dana Cup Sportscenter (tidligerere Hjørring Vandrerhjem) er en av våre gode samarbeidspartnere innen treningsleirer.
Senteret er en totalleverandør av treningsleirer, og tilbyr treningsleirer for fotball, håndball, svømming, tennis, golf, innebandy, basketball, volleyball og badminton.

Fotball
Det tilbys treningsspill og opplæringstimer med elitespillere og trenere fra en av Danmarks beste kvinnelag, Fortuna Hjørring. Det er valgfritt om man ønsker gressbane eller kunstgress. 

Svømming
Eget og moderne anlegg i Aquatic Center Park Vendia (50m).

Sportshall
Fiberhallen (bygd 2015) er en dobbel sportshall med to baner for håndball, fotball, futsal, volleyball og innebandy. Det finnes også 10 baner for badminton.
I tilknytning til Fiberhallen ligger HALLEN Park Vendia med en bane beregnet til de samme aktivitetene som i Fiberhallen, samt også basketball.
Hallen kan dekke bord til 1600 personer, og utover sport brukes til messer, konferanser, foredrag, konserter og andre events.

Innkvartering

Innkvarteringen hos Dana Cup Sportcenter er i størst grad 4-sengs rom, men det finnes også et fåtall 6-mannsrom samt hytter og leiligheter i tilknytning til senteret. Det finnes TV og bad på alle rom, og er gratis wifi. Alle fasiliteter liggen innen 100 meter.

Det er lagt vekt på ernæringsrik- og god mat til alle måltider. Man har også mulighet til å få skreddersydd meny i samarbeid med kokken på stedet.

Priser

Vår treningsleirpakke består av følgende:

Fergereise uten lugar/fast sitteplass
Innkvartering 2 netter i 4-mannsrom
Helpensjon (3 måltider pr dag)
2 x treninger daglig, (1 trening + kamp* en av dagene)

*vi er behjelpelige med å skaffe motstander og dommer.

Priser fra 1955,- pr person